TURNEU CENUSARU 2021

Pescuit la crap
doreloprea
Mesaje: 11
Membru din: Joi Noi 12, 2020 4:19 pm

TURNEU CENUSARU 2021

Mesaj de doreloprea » Joi Noi 12, 2020 4:47 pm

TURNEU CENUSARU 2021
Organizator Dorel Oprea
Locuri disponibile 21 pe etapa, se califică primii 7 din clasamentul general


ETAPA - 1 =APRILIE
15-18 (joi -duminică 72 ore)

ETAPA - 2 = MAI
20-23 (joi-duminica 72 ore)

ETAPA - 3 = IULIE
22-25 (joi-duminică 72 ore )


FINALA ESTE GRATUITA in perioada:
SEPTEMBRIE 09-12 (joi-duminică 72 ore )


Taxa echipă =1800 ron.

Echipe de 2,3,pescari + ruuner (care achită 200 lei suplimentar) si are drepturi depline.
Cantitate/ calitate (din 7 pești pe sector) in caz de egalitate la puncte primează cantitate.
Componenta echipei calificată în finala nu se schimbă ,( în cazuri excepționale au dreptu la o schimbare ) cu condiția sa nu fie calificat cu o alta echipă. Odata CALIFICAT ai drept de joc doar în echipa ta (sau renunți).
Premii etape cupe.

Locul 1
Locul 2
Locul 3
Captura - cupe

Premii
FINALĂ
Loc I : 25 000 ron + 3 cupe
Loc II : 15 000 ron + 3 cupe
Loc III :10 000 ron + 3 cupe
Captura : 3 000 ron + cupe NU CUMULEAZA


Premiile sunt valabile in cazul in care sunt prezente 21 de echipe pe etapă , in caz contrar acestea se recalculeaza.

Avansul garanteaza participarea la concurs si este de 800 de ron.
Avansul nu se returneaza, daca o echipa nu mai poate veni din terțe motive, aceasta trebuie sa-si caute inlocuitor.

PREZENTARE

21 echipe, impartite in 3 sectoare.
Puncteaza toți peștii prinsi (crap, salonta, amur), indiferent de greutate.
Se poate nadi doar cu boilies .
Se vor acorda premii pentru Locul 1,2,3, General si Captura.
Pe fiecare sector se va face un clasament pe Cantitate si unul pe Calitate.
Suma punctelor obtinute in aceste 2 clasamente va genera clasamentul pe GENERAL.
Locurile 1, 2, 3 (la general) se vor stabili in funcție de punctele obținute de fiecare echipa din cele două clasamente
(cantitate +calitate) cel mai mic punctaj castigă.
In caz de egalitate de puncte, PRIMEAZĂ CANTITATEA
Captura competitiei NU CUMULEAZĂ
15-04-2021 ora 9.00 adunarea si acreditarea echipelor ,ora 09:00 sedinta tehnica, ora 09:30 tragerea la sorți, urmată de deplasarea pe standuri!! ora 12:00. Start concurs!
18-04-2021 ,ora 12:00 final concurs ,ora 13:30 festivitatea de premiere!


Regulament:


1. Se pescuieste cu maxim 4 lansete la apa şi maxim 1 lansete la apa folosite pentru markere. Se pot tine in stand oricate lansete de rezerva gata de atac, incarcate, dar fara ca monturile sa fie in apa.
2.ATENTIE pe montura in-line Nu se folosește OPRITORI deasupra plumbului daca pescarul folosește ÎNAINTAS, montura ELICOPTER se face pe firul principal.
3. Pescuitul se face cu un singur carlig pe montura. Este obligatorie folosirea monturilor care sa permita eliberarea de plumb in caz de ruptura.
4. Se poate pescui cu plumb pierdut, in-line, sau bradut, se poate folosi pastă pe plumb. Este INTERZISĂ folosirea momitorului.
5. Pentru protejarea capturilor, este obligatorie momeala pe fir de par.
6. Se pescuieste si se nadeste doar in fata standului, lanseurile spre stanga sau spre dreapta, NU vor depasi directia liniei de delimitare a zonei de pescuit.
7. Concurentul care este prins in drill la terminarea concursului, mai are la dispozitie inca 15 minute pentru scoterea capturii, daca drillul a inceput inainte de semnalul de final al concursului. Echipa trebuie sa anunte imediat arbitrii si un vecin de stand daca au peste in drill la semnalul de final al concursului, altfel pestele nu puncteaza.
8. Lungimea maxima a inaintasului folosit nu va depasi 8 m.
9. Toate capturile se elibereaza, cu grija, dupa cantarire, de catre arbitru.
10. Este interzisa folosirea oricarui fel de sonar, ratusca, barca de nadit sau orice alte mijloace care nu sunt acceptate si tratate de acest regulament.
11. Este interzisa iluminarea standului pe timpul noptii, cu exceptia luminii de cap si a luminii din cort.
12. Nu este permis focul deschis in cort.
13. In 5 minute de la semnalul de final al concursului, concurentii trebuie sa nu mai aiba lansete cu monturi in apa.

NADIRE
14. Nadirea si lansarea se desfasoara numai de pe mal.
15. Nu se poate folosi momeala vie.
Pentru nadire este permis: bastonul de nadire (cobra)
16. Ca momeala la carlig se poate folosi pop up sau boilies ,eventual îmbrăcate în pasta.
17. Este permisa numai nadirea manuala.
18. Saculetii solubili SUNT permisi . Este permis si meltex.
Pasta pe plumb sau boilis este permisă.
19. Se nadeste doar cu boilies ( ca mărime maxim 30 mm)

20. Este interzisa nadirea in standurile invecinate.

REGULI DE CONCURS
21. Accesul vizitatorilor este permis doar intre orele 08:00 - 20:00.
22. Concurentii au voie sa paraseasca standul, doar pe timpul zilei. Pe timpul noptii concurentii pot parasi standul cu lanterna de frunte aprinsa si doar pentru necesitati fiziologice sau la solicitarea arbitrilor, pentru a fi martori la cantariri efectuate la standurile vecine. Pe timpul noptii concurentii pot parasi balta cu masina doar in caz de urgente si numai cu acordul managerului de serviciu al balti si cu instiintarea arbitrilor. In timpul concursului doar arbitrii pot circula cu masina in perimetrul balti
23. Concurentii sunt obligati sa pescuiasca in liniste. Este interzisa folosirea aparatelor audio, cu un volum care poate fi receptionat si in standul vecin.
24. Concurentii sunt obligati sa se comporte civilizat si respectuos fata de vecinii de stand, fata de concurenti si de arbitrii
25. Inainte de inceperea concursului, arbitrii vor verifica prezenta saltelei de receptie tip cadita pe picioare (cradle), a minciogului ecologic, a sacilor de pastrare obligatorii (minim 15) si a spray-ului dezinfectant.agreat de baltă Daca vreunul din aceste obiecte lipseste, echipa va putea incepe pescuitul in momentul remedierii situatiel. Se pot retine maxim 3 pesti intr-un sac de pastrare, daca pestii au greutatea individuala mai mica de 1,5 kg.
26. In cazul in care apar neintelegeri intre doua echipe vecine, referitoare la zona de pescuit, nadire sau orice alt subiect divergent, decizia finala se ia de catre arbitru.
27. Concurentii sunt obligati sa lase standul in perfecta stare de curatenie la final. Arbitrii au obligatia, sa verifice acest lucru si sa sanctioneze nerespectarea lui, inainte de afisarea clasamentului final.

CANTARIREA
28. Se puncteaza urmatoarele specii: crapul comun, oglinda, ten (amur).
29. Este interzis sa se retina pestii care nu fac parte din specii punctabile, cu exceptia obtinerii acordului propietarului sau organizatorului.
30. Este interzis sa se prezinte la cantarire capturi ne punctabile Capturile in pericol, sunt anuntate imediat arbitrilor, iar acestia vor lua decizia daca se va cantari suplimentar sau nu.
31. Daca o echipa prezinta la cantarire un crap ranit grav, din vina acestora, captura nu se puncteaza iar echipa va fi sanctionata.
32. Este strict interzis sa se retina sau sa se transporte pesti punctabili sau nu, in alte scopuri decat cantarirea si apoi eliberarea imediata.
33. Orice pescar poate participa la orice cantarire, in calitate de martor. La cantaririle suplimentare, arbitrii vor anunta standurile invecinate, iar un concurent din aceste standuri participa ca martor. In cazul existentei vreunui martor la cantarire, se va trece pe fisa de cantarire standul din care provine martorul, iar aceste trebuie sa semneze fisa in rubrica aferenta.
34. Pescarii pot solicita cantarire suplimentara in cazul unui peste mai mare de 12kg (ziua) sau 15kg (noaptea) - Intre orele 20 si 7 este considerata noapte. Cantaririle suplimentare se fac in ordinea solicitarii acestora. Cu 30 de minute inainte de cantaririle oficiale si cu 1 ora inainte de finalul concursului nu se mai efectueaza cantariri suplimentare.
35. Cantaririle se fac dupa programul de cantariri stabilit de organizator si arbitri. Programul de cantariri va fi anuntat de catre organizator, la sedinta tehnica.
36. Fiecare cantarire la o echipa, se trece in fisa de arbitraj si se semneaza de catre arbitru si un concurent din echipa si un martor
37. Este obligatorie pastrarea capturilor in conditii cat mai bune. Se pastreaza un singur peste intr-un singur sac, (cu exceptia pestilor pana in 1,5 kg).
Pestii se vor pastra fara lest, pietre sau alte obiecte puse in sac. La cantarire, concurentii vor depune pestii cu grija in salteaua de cantarire, asezata pe salteaua de receptie.
38. La efectuarea cantaririlor se vor prezenta toti pestii capturati pana in acel moment. Se interzice retinerea capturilor pentru a fi cantarite la cantarele ulterioare.
39. Concurentii au dreptul sa acorde prioritate activitatilor de pescuit in timpul cantaririlor.
40. Cantarirea se face cu acelasi tip de cantar pentru toate standurile.
41. Daca intervin alte probleme care nu sunt tratate in acest regulament, decizia se va lua de catre o comisie formata din: un reprezentant al organizatorilor si seful echipei de arbitri. Solutia se da in decurs de o ora de la semnalarea problemei. Orice contestatie se va face in scris si va trebui insotita de o garantie de 300 lei. In cazul in care contestatia se dovedeste a fi indreptatita, garantia va fi returnata..
42. Orice incercare de fraudare a rezultatelor sau a cantaririlor se va sanctiona cu eliminare directa din concurs.

Se sanctioneaza cu AVERTISMENT nerespectarea de catre concurenti a urmatoarelor puncte: 6, 8, 10, 19, 21, 25, 24, 25, 29, 30, 31.2
Se sanctioneaza cu AVERTISMENT nerespectarea de catre concurenti a urmatoarelor puncte: 5, 7, 12, 22, 23, 27, 31, 37.
Se sanctioneaza cu ELIMINARE din concurs nerespectarea de catre concurenti a urmatoarelor puncte din prezentul regulament: 1, , 3, 4. 9, 11, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 20, 32, 38, 42, precum si cumularea a doua avertismente.
Asistenta medicala se va face prin grija fiecarei echipe,organizatorul si administratia baltii nu isi asuma incidentele de acest gen.
43.Daca din cauza ordonanțelor militare nu putem ține concursul la data anunțată, avansul nu se pierde se returnează sau se stabileste o nouă dată. Cine nu poate veni (la data stabilită ulterior va primi avansul înapoi). Va multumesc si fire întinse tuturor.doreloprea
Mesaje: 11
Membru din: Joi Noi 12, 2020 4:19 pm

Re: TURNEU CENUSARU 2021

Mesaj de doreloprea » Joi Noi 12, 2020 4:59 pm

ETAPA 1
15-18 APRILIE 2021


1.GEORGE PRICOP
2.PAVEL ALEXANDRU (CIOCAN)
3.ANDREI GALERU
4.ROBERT GURAN
5.SZANTHO GEORGE
6.ALEX + PAPI CARP BAIT
7.ANDREI CONSTANTINESCU
8.ION CATALIN
9.KRAUS + GEORGE (CHITA)
10.ION VALENTIN
11.ALEX SAUTNER
12.CRISTEA AUREL
13.DANI MARIN
14.HOINARI - FILIP FLORIN
15.FLORIN + MARIANA BALASESCU
16.LIBER
17.LIBER
18.LIBER
19,LIBER
20.LIBER
21.LIBER

ETAPA 2
20-23 MAI 2021


1.MATEI COSTANTIN + VASILESCU CRISTIAN
2.TZAK SENZOR TEAM
3.GTP.CARP TEAM GABRIEL MIHAI + MADALIN + ALEX
4.LIVIU VLH
5.DANUT DCP + CATALIN + SEPI
6.GOLDEN BAITS IASI ZANFIR + RADULEA
7.MANOLEA GABRIEL
8.MIHAI VILCA + CATALIN BRATU
9.ITALIANU CARPBAIT
10.ITALIANU CARPBAIT
11.MAEREANU DORIN
12.C$R CARP TEAM BRAN CLAUDIU + RAUL DAVIDESCU
13.RAZVAN GHEORGHE CARP BAIT
14.ALIN MARINCEL
15.LIBER
16.LIBER
17.LIBER
18.LIBER
19.LIBER
20.LIBER
21.LIBER

ETAPA 3
22-25 IULIE 2021


1.ANDREI CONSTANTINESCU
2.CATALIN ION + DORU
3.TCM FISHING TEAM TUDOR TOPOROU
4.GREBENE + DENCU
5.DORIN MAEREANU
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.doreloprea
Mesaje: 11
Membru din: Joi Noi 12, 2020 4:19 pm

Re: TURNEU CENUSARU 2021

Mesaj de doreloprea » Joi Noi 12, 2020 5:21 pm

ETAPA 1
15-18 APRILIE 2021

1.GEORGE PRICOP
2.PAVEL ALEXANDRU (CIOCAN)
3.GREEN LAKE,ANDREI GALERU+IONUȚ SIMION +ENE ADRIAN
4.ROBERT GURAN
5.SZANTHO GEORGE
6.ALEX + PAPI CARP BAIT
7.ANDREI CONSTANTINESCU
8.ION CATALIN
9.KRAUS + GEORGE (CHITA)
10.ION VALENTIN
11.ALEX SAUTNER
12.CRISTEA AUREL
13.DANI MARIN
14.HOINARI - FILIP FLORIN
15.FLORIN + MARIANA BALASESCU
16.LIBER
17.LIBER
18.LIBER
19,LIBER
20.LIBER
21.LIBER

ETAPA 2
20-23 MAI 2021

1.MATEI COSTANTIN + VASILESCU CRISTIAN
2.TZAK SENZOR TEAM
3.GTP.CARP TEAM GABRIEL MIHAI + MADALIN + ALEX
4.LIVIU VLH
5.DANUT DCP + CATALIN + SEPI
6.GOLDEN BAITS IASI ZANFIR + RADULEA
7.MANOLEA GABRIEL
8.MIHAI VILCA + CATALIN BRATU
9.ITALIANU CARPBAIT
10.ITALIANU CARPBAIT
11.MAEREANU DORIN
12.C$R CARP TEAM BRAN CLAUDIU + RAUL DAVIDESCU
13.RAZVAN GHEORGHE CARP BAIT
14.ALIN MARINCEL
15.LIBER
16.LIBER
17.LIBER
18.LIBER
19.LIBER
20.LIBER
21.LIBER

ETAPA 3
22-25 IULIE 2021

1.ANDREI CONSTANTINESCU
2.CATALIN ION + DORU
3.TCM FISHING TEAM TUDOR TOPOROU
4.GREBENE + DENCU
5.DORIN MAEREANU
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.doreloprea
Mesaje: 11
Membru din: Joi Noi 12, 2020 4:19 pm

Re: TURNEU CENUSARU 2021

Mesaj de doreloprea » Lun Noi 16, 2020 8:15 am

ETAPA 1
15-18 APRILIE 2021

1.CARPBAIT SIMU ALEXANDRU +CRISTI ALEXANDRESCU+PARTENERI
2.PAVEL ALEXANDRU (CIOCAN)
3.GREEN LAKE,ANDREI GALERU+IONUȚ SIMION +ENE ADRIAN
4.ROBERT GURAN
5.SZANTHO GEORGE
6.ALEX + PAPI CARP BAIT
7.ANDREI CONSTANTINESCU
8.ION CATALIN
9.KRAUS + GEORGE (CHITA)
10.ION VALENTIN
11.ALEX SAUTNER
12.CRISTEA AUREL
13.DANI MARIN
14.HOINARI - FILIP FLORIN
15.FLORIN + MARIANA BALASESCU
16.LIBER
17.LIBER
18.LIBER
19,LIBER
20.LIBER
21.LIBER

ETAPA 2
20-23 MAI 2021

1.MATEI COSTANTIN + VASILESCU CRISTIAN
2.TZAK SENZOR TEAM
3.GTP.CARP TEAM GABRIEL MIHAI + MADALIN + ALEX
4.LIVIU VLH
5.DANUT DCP + CATALIN + SEPI
6.GOLDEN BAITS IASI ZANFIR + RADULEA
7.MANOLEA GABRIEL
8.MIHAI VILCA + CATALIN BRATU
9.ITALIANU CARPBAIT
10.ITALIANU CARPBAIT
11.MAEREANU DORIN
12.C$R CARP TEAM BRAN CLAUDIU + RAUL DAVIDESCU
13.RAZVAN GHEORGHE CARP BAIT
14.ALIN MARINCEL
15.LIBER
16.LIBER
17.LIBER
18.LIBER
19.LIBER
20.LIBER
21.LIBER

ETAPA 3
22-25 IULIE 2021

1.ANDREI CONSTANTINESCU
2.CATALIN ION + DORU
3.TCM FISHING TEAM TUDOR TOPOROU
4.PRICOP GEORGE + GREBENE + DENCU
5.DORIN MAEREANU
6.CARPBAIT SEPI
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.doreloprea
Mesaje: 11
Membru din: Joi Noi 12, 2020 4:19 pm

Re: TURNEU CENUSARU 2021

Mesaj de doreloprea » Lun Noi 16, 2020 4:19 pm

ETAPA 1
15-18 APRILIE 2021

1.CARPBAIT SIMU ALEXANDRU +CRISTI ALEXANDRESCU+PARTENERI
2.PAVEL ALEXANDRU (CIOCAN)
3.GREEN LAKE,ANDREI GALERU+IONUȚ SIMION +ENE ADRIAN
4.ROBERT GURAN
5.SZANTHO GEORGE
6.ALEX + PAPI CARP BAIT
7.ANDREI CONSTANTINESCU
8.ION CATALIN
9.KRAUS + GEORGE (CHITA)
10.ION VALENTIN
11.ALEX SAUTNER
12.CRISTEA AUREL
13.DANI MARIN
14.HOINARI - FILIP FLORIN
15.FLORIN + MARIANA BALASESCU
16.LIBER
17.LIBER
18.LIBER
19,LIBER
20.LIBER
21.LIBER

ETAPA 2
20-23 MAI 2021

1.MATEI COSTANTIN + VASILESCU CRISTIAN
2.TZAK SENZOR TEAM
3.GTP.CARP TEAM GABRIEL MIHAI + MADALIN + ALEX
4.LIVIU VLH
5.DANUT DCP + CATALIN + SEPI
6.GOLDEN BAITS IASI ZANFIR + RADULEA
7.MANOLEA GABRIEL
8.MIHAI VILCA + CATALIN BRATU
9.ITALIANU CARPBAIT
10.ITALIANU CARPBAIT
11.MAEREANU DORIN
12.C$R CARP TEAM BRAN CLAUDIU + RAUL DAVIDESCU
13.RAZVAN GHEORGHE CARP BAIT
14.LIBER
15.LIBER
16.LIBER
17.LIBER
18.LIBER
19.LIBER
20.LIBER
21.LIBER

ETAPA 3
22-25 IULIE 2021

1.ANDREI CONSTANTINESCU
2.CATALIN ION + DORU
3.TCM FISHING TEAM TUDOR TOPOROU
4.PRICOP GEORGE + GREBENE + DENCU
5.DORIN MAEREANU
6.CARPBAIT SEPI
7.ALIN MARINCEL
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.doreloprea
Mesaje: 11
Membru din: Joi Noi 12, 2020 4:19 pm

Re: TURNEU CENUSARU 2021

Mesaj de doreloprea » Mie Noi 18, 2020 2:55 pm

ETAPA 1
15-18 APRILIE 2021

1.CARPBAIT SIMU ALEXANDRU +CRISTI ALEXANDRESCU+PARTENERI
2.PAVEL ALEXANDRU (CIOCAN)
3.GREEN LAKE,ANDREI GALERU+IONUȚ SIMION +ENE ADRIAN
4.ROBERT GURAN
5.SZANTHO GEORGE
6.ALEX + PAPI CARP BAIT
7.ANDREI CONSTANTINESCU
8.ION CATALIN
9.KRAUS + GEORGE (CHITA)
10.ION VALENTIN
11.ALEX SAUTNER
12.CRISTEA AUREL
13.DANI MARIN
14.HOINARI - FILIP FLORIN
15.FLORIN + MARIANA BALASESCU
16.LIBER
17.LIBER
18.LIBER
19,LIBER
20.LIBER
21.LIBER

ETAPA 2
20-23 MAI 2021

1.MATEI COSTANTIN + VASILESCU CRISTIAN
2.TZAK SENZOR TEAM
3.GTP.CARP TEAM GABRIEL MIHAI + MADALIN + ALEX
4.LIVIU VLH
5.DANUT DCP + CATALIN + SEPI
6.GOLDEN BAITS IASI ZANFIR + RADULEA
7.MANOLEA GABRIEL
8.MIHAI VILCA + CATALIN BRATU
9.ITALIANU CARPBAIT
10.ITALIANU CARPBAIT
11.MAEREANU DORIN
12.C$R CARP TEAM BRAN CLAUDIU + RAUL DAVIDESCU
13.RAZVAN GHEORGHE CARP BAIT
14.LIBER
15.LIBER
16.LIBER
17.LIBER
18.LIBER
19.LIBER
20.LIBER
21.LIBER

ETAPA 3
22-25 IULIE 2021

1.ANDREI CONSTANTINESCU+parteneri
2.CATALIN ION + DORU+parteneri
3.TCM FISHING TEAM TUDOR TOPOROU
4.PRICOP GEORGE + GREBENE + DENCU
5.DORIN MAEREANU+parteneri
6.CARPBAIT SEPI+parteneri
7.ALIN MARINCEL+parteneri
8.DAN DRAGULOIU+parteneri
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.doreloprea
Mesaje: 11
Membru din: Joi Noi 12, 2020 4:19 pm

Re: TURNEU CENUSARU 2021

Mesaj de doreloprea » Vin Noi 20, 2020 7:19 am

ETAPA 1
15-18 APRILIE 2021

1.CARPBAIT SIMU ALEXANDRU +CRISTI ALEXANDRESCU+PARTENERI
2.PAVEL ALEXANDRU (CIOCAN)
3.GREEN LAKE,ANDREI GALERU+IONUȚ SIMION +ENE ADRIAN
4.ROBERT GURAN
5.SZANTHO GEORGE
6.ALEX + PAPI CARP BAIT
7.ANDREI CONSTANTINESCU
8.ION CATALIN
9.KRAUS + GEORGE (CHITA)
10.ION VALENTIN
11.ALEX SAUTNER
12.CRISTEA AUREL
13.DANI MARIN
14.HOINARI - FILIP FLORIN
15.FLORIN + MARIANA BALASESCU
16.CRISTEA AUREL +MIHAI ALEXANDRU+DÎRLĂ MADALIN
17.LIBER
18.LIBER
19,LIBER
20.LIBER
21.LIBER

ETAPA 2
20-23 MAI 2021

1.MATEI COSTANTIN + VASILESCU CRISTIAN
2.TZAK SENZOR TEAM
3.GTP.CARP TEAM GABRIEL MIHAI + MADALIN + ALEX
4.LIVIU VLH
5.DANUT DCP + CATALIN + SEPI
6.GOLDEN BAITS IASI ZANFIR + RADULEA
7.MANOLEA GABRIEL
8.MIHAI VILCA + CATALIN BRATU
9.ITALIANU CARPBAIT
10.ITALIANU CARPBAIT
11.MAEREANU DORIN
12.C$R CARP TEAM BRAN CLAUDIU + RAUL DAVIDESCU
13.RAZVAN GHEORGHE CARP BAIT
14.LIBER
15.LIBER
16.LIBER
17.LIBER
18.LIBER
19.LIBER
20.LIBER
21.LIBER

ETAPA 3
22-25 IULIE 2021

1.ANDREI CONSTANTINESCU+parteneri
2.CATALIN ION + DORU+parteneri
3.TCM FISHING TEAM TUDOR TOPOROU
4.PRICOP GEORGE + GREBENE + DENCU
5.DORIN MAEREANU+parteneri
6.CARPBAIT SEPI+parteneri
7.ALIN MARINCEL+parteneri
8.DAN DRAGULOIU+parteneri
9.GEORGE SZANTHO +parteneri
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.doreloprea
Mesaje: 11
Membru din: Joi Noi 12, 2020 4:19 pm

Re: TURNEU CENUSARU 2021

Mesaj de doreloprea » Vin Noi 20, 2020 7:25 am

ETAPA 1
15-18 APRILIE 2021

1.CARPBAIT SIMU ALEXANDRU +CRISTI ALEXANDRESCU+PARTENERI
2.PAVEL ALEXANDRU (CIOCAN)
3.GREEN LAKE,ANDREI GALERU+IONUȚ SIMION +ENE ADRIAN
4.ROBERT GURAN
5.SZANTHO GEORGE
6.ALEX + PAPI CARP BAIT
7.ANDREI CONSTANTINESCU
8.ION CATALIN
9.KRAUS + GEORGE (CHITA)
10.ION VALENTIN
11.ALEX SAUTNER
12.CRISTEA AUREL+MIHAI ALEXANDRU +DÎRLĂ MADALIN
13.DANI MARIN
14.HOINARI - FILIP FLORIN
15.FLORIN + MARIANA BALASESCU
16.LIBER
17.LIBER
18.LIBER
19,LIBER
20.LIBER
21.LIBER

ETAPA 2
20-23 MAI 2021

1.MATEI COSTANTIN + VASILESCU CRISTIAN
2.TZAK SENZOR TEAM
3.GTP.CARP TEAM GABRIEL MIHAI + MADALIN + ALEX
4.LIVIU VLH
5.DANUT DCP + CATALIN + SEPI
6.GOLDEN BAITS IASI ZANFIR + RADULEA
7.MANOLEA GABRIEL
8.MIHAI VILCA + CATALIN BRATU
9.ITALIANU CARPBAIT
10.ITALIANU CARPBAIT
11.MAEREANU DORIN
12.C$R CARP TEAM BRAN CLAUDIU + RAUL DAVIDESCU
13.RAZVAN GHEORGHE CARP BAIT
14.LIBER
15.LIBER
16.LIBER
17.LIBER
18.LIBER
19.LIBER
20.LIBER
21.LIBER

ETAPA 3
22-25 IULIE 2021

1.ANDREI CONSTANTINESCU+parteneri
2.CATALIN ION + DORU+parteneri
3.TCM FISHING TEAM TUDOR TOPOROU
4.PRICOP GEORGE + GREBENE + DENCU
5.DORIN MAEREANU+parteneri
6.CARPBAIT SEPI+parteneri
7.ALIN MARINCEL+parteneri
8.DAN DRAGULOIU+parteneri
9.GEORGE SZANTHO +parteneri
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.doreloprea
Mesaje: 11
Membru din: Joi Noi 12, 2020 4:19 pm

Re: TURNEU CENUSARU 2021

Mesaj de doreloprea » Vin Noi 20, 2020 3:33 pm

ETAPA 1
15-18 APRILIE 2021

1.CARPBAIT SIMU ALEXANDRU +CRISTI ALEXANDRESCU+PARTENERI
2.PAVEL ALEXANDRU (CIOCAN)
3.GREEN LAKE,ANDREI GALERU+IONUȚ SIMION +ENE ADRIAN
4.ROBERT GURAN
5.SZANTHO GEORGE
6.ALEX + PAPI CARP BAIT
7.ANDREI CONSTANTINESCU
8.ION CATALIN
9.KRAUS + GEORGE (CHITA)
10.ION VALENTIN
11.ALEX SAUTNER
12.CRISTEA AUREL+MIHAI ALEXANDRU +DÎRLĂ MADALIN
13.DANI MARIN
14.HOINARI - FILIP FLORIN
15.FLORIN + MARIANA BALASESCU
16.LIBER
17.LIBER
18.LIBER
19,LIBER
20.LIBER
21.LIBER

ETAPA 2
20-23 MAI 2021

1.MATEI COSTANTIN + VASILESCU CRISTIAN
2.TZAK SENZOR TEAM
3.GTP.CARP TEAM GABRIEL MIHAI + MADALIN + ALEX
4.LIVIU VLH
5.DANUT DCP + CATALIN + SEPI
6.GOLDEN BAITS IASI ZANFIR + RADULEA
7.MANOLEA GABRIEL
8.MIHAI VILCA + CATALIN BRATU
9.ITALIANU CARPBAIT
10.ITALIANU CARPBAIT
11.MAEREANU DORIN
12.C$R CARP TEAM BRAN CLAUDIU + RAUL DAVIDESCU
13.RAZVAN GHEORGHE CARP BAIT
14.LIBER
15.LIBER
16.LIBER
17.LIBER
18.LIBER
19.LIBER
20.LIBER
21.LIBER

ETAPA 3
22-25 IULIE 2021

1.ANDREI CONSTANTINESCU+parteneri
2.CATALIN ION + DORU+parteneri
3.TCM FISHING TEAM TUDOR TOPOROU
4.PRICOP GEORGE + GREBENE + DENCU
5.DORIN MAEREANU+parteneri
6.CARPBAIT SEPI+parteneri
7.ALIN MARINCEL+parteneri
8.DAN DRAGULOIU+parteneri
9.GEORGE SZANTHO +parteneri
10.BRK TEAM-NICU BRK+CRISTI SCHEIBER+SORIN MIHALCEA
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.doreloprea
Mesaje: 11
Membru din: Joi Noi 12, 2020 4:19 pm

Re: TURNEU CENUSARU 2021

Mesaj de doreloprea » Vin Noi 20, 2020 7:06 pm

ETAPA 1
15-18 APRILIE 2021

1.CARPBAIT SIMU ALEXANDRU +CRISTI ALEXANDRESCU+PARTENERI
2.PAVEL
3.GREEN LAKE,ANDREI GALERU+IONUȚ SIMION +ENE ADRIAN
4.ROBERT GURAN
5.SZANTHO GEORGE
6.ALEX + PAPI CARP BAIT
7.ANDREI CONSTANTINESCU
8.ION CATALIN
9.KRAUS + GEORGE (CHITA)
10.ION VALENTIN
11.ALEX SAUTNER
12.CRISTEA AUREL+MIHAI ALEXANDRU +DÎRLĂ MADALIN
13.DANI MARIN
14.HOINARI - FILIP FLORIN
15.FLORIN + MARIANA BALASESCU
16.LIBER
17.LIBER
18.LIBER
19,LIBER
20.LIBER
21.LIBER

ETAPA 2
20-23 MAI 2021

1.MATEI COSTANTIN + VASILESCU CRISTIAN
2.TZAK SENZOR TEAM
3.GTP.CARP TEAM GABRIEL MIHAI + MADALIN + ALEX
4.LIVIU VLH
5.DANUT DCP + CATALIN + SEPI
6.GOLDEN BAITS IASI ZANFIR + RADULEA
7.MANOLEA GABRIEL
8.MIHAI VILCA + CATALIN BRATU
9.ITALIANU CARPBAIT
10.ITALIANU CARPBAIT
11.MAEREANU DORIN
12.C$R CARP TEAM BRAN CLAUDIU + RAUL DAVIDESCU
13.RAZVAN GHEORGHE CARP BAIT
14.LIBER
15.LIBER
16.LIBER
17.LIBER
18.LIBER
19.LIBER
20.LIBER
21.LIBER

ETAPA 3
22-25 IULIE 2021

1.ANDREI CONSTANTINESCU+parteneri
2.CATALIN ION + DORU+parteneri
3.TCM FISHING TEAM TUDOR TOPOROU
4.PRICOP GEORGE + GREBENE + DENCU
5.DORIN MAEREANU+parteneri
6.CARPBAIT SEPI+parteneri
7.ALIN MARINCEL+parteneri
8.DAN DRAGULOIU+parteneri
9.GEORGE SZANTHO +parteneri
10.BRK TEAM-NICU BRK+CRISTI SCHEIBER+SORIN MIHALCEA
11.PAVEL ALEXANDRU (ciocan )
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.Scrie răspuns